miercuri, 17 martie 2010

Mustrarea unui... Suflet!


Ce esti tu Suflete? Cine esti tu, sau eu, sau...noi? Ce te mai tine-n viata? Speranta sau poate... iubirea. Traiesti un vis invaluit in "falsitate", porti masti colorate in nuantele vesele ale vietii...ziua, iar seara, seara cand intunericul te cuprinde, cand se lasa cortina si nu mai esti nevoit sa-ti joci falsul rol, iti dai jos masca si redevii Tu, Suflete... La fel de pustiit, de singur... si te gandesti....cine esti? Ce ai realizat in viata? E viata ta cea pe care o traiesti sau nu-ti mai apartine?

Ai devenit o masinarie condusa de... dorintele celorlalti, nevoile celorlalti, teama de a nu-i face pe ceilalti sa sufere...

Dar Tu, Suflete.... La tine cine se gandeste, cine-ti poarta de grija...? Speranta ca poate maine soarele va straluci si pentru tine... Speranta ca intr-o zi vei putea spune oricui, in orice moment al vietii, cine esti tu cu adevarat, ce iti doresti c adevarat... Speranta ca vei putea arunca aceasta masca si vei arata lumii adevaratul Suflet.... Speranta ca vei putea uita de complexe si ca iti vei putea striga iubirea in fata intregii lumi, fara a avea teama ca vei fi luat in deradere.

Aruncati masca Suflete, si fii Tu!
Arata-te lumii asa cum esti Tu la lasarea cortinei... trist, pustiu de cele mai multe ori. Nu-ti mai fie rusine cu ceea ce esti, ceea ce simti! Da frau liber sentimentelor! Invata sa ai incredere in tine... invata sate iubesti pentru ceea ce esti nu pentru ceea ce vor altii sa fii! Ia-ti viata in maini, asa cum e ea, cu suisuri s coborasuri!
Hm! Sfaturi... de la suflet pentru...Suflet...
Usor de zis!...Si-atunci? Ce faci suflete?... Te-afunzi din nou in propria-ti durere...
Maine este o noua zi...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu